Websites

De website is uw identiteit

Uw website is de identiteit van uw bedrijf. Waar staat uw bedrijf voor, wat is het imago van het bedrijf? Daarom is de website een belangrijk aspect van uw bedrijf en dit moet goed geregeld zijn. Op basis van uw huisstijl krijgt men een gevoel bij uw bedrijf. Ziet uw huisstijl van u website er professioneel en fris uit dan gaat men ervan uit dat dit ook geldt voor uw manier van werken en uw contact met klanten. Met een optimaal gebouwde website word je beter gevonden door opdrachtgevers en dat leidt tot meer omzet.

Maar wat is echter het doel van uw website:

  • Klantenwerving
  • Bezoekers informeren over uw bedrijf
  • Het verkopen van uw producten of diensten

Toegankelijkheid

Alle moderne browsers, waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari en Internet Explorer zijn geoptimaliseerd voor mobiele websites. Het maakt dus niet uit of u de mobiele website bezoekt op een iPhone, Android-telefoon, laptop of desktop. Uw site past zich namelijk aan aan het formaat van je scherm. En dat is ook precies de bedoeling, want dan kun jij je weer op de inhoud concentreren! Daarom is het dus belangrijk om de website toegankelijk te maken voor zowel mensen op de pc als mobiele bezoekers.

Een aantal redenen om je website te verfrissen zijn:

  • De website is traag. Bezoekers moeten te lang wachten…
  • De website is niet toegankelijk voor mobiele bezoekers. Een groot aantal bezoekers gebruikt een mobiele telefoon.
  • De website is niet actueel. Er staat verouderde informatie vermeldt.
  • De website is niet aantrekkelijk. De bezoeker voelt zich niet aangesproken door de website

U kunt bij ons terecht voor een afspraak als u verder ingelicht wilt worden door een van onze specialisten over uw website. De eerste keer is overigens voor u gratis. Kom dus gerust langs bij onze vestiging in Apeldoorn.

Vraag gerust een offerte aan voor websites!