Logo borduren

Logo borduren

Borduren is het aanbrengen van bewerkingen op stoffen. Dit laten bedrijf vaak doen op kleding. Het is een perfecte manier om jouw logo en/of bedrijfsnaam op kledingstukken te plaatsen. Het komt er dan 3d-achtig er uit te zien en geeft het een mooi en professioneel effect. Doordat het geborduurd is, heeft het logo een professionele uitstraling en krijgen klanten ook meteen het gevoel alsof ze te maken hebben met mensen die weten wat ze doen. Laat jouw bedrijf stralen en laat logo borduren op de kleding!

Zorgkleding

Logo borduren op verschillende bedrijfskleding

Het laten borduren van een logo kan uiteraard op verschillende soorten bedrijfskleding. Je kunt hierbij denken aan bedrijfskleding voor bediening, keukens, bouw, schoonmaak, zorg, brandweer en nog veel meer. Ayto Promo werk met verschillende merken die gespecialiseerd zijn in het werk die ze verrichten. Ook wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materiaal. Als je voor ons kiest, dan kies je voor de hoogste kwaliteit!

Vakopleidingen

Jouw ontwerp is hoe het wordt

Misschien vraag je jezelf af of het geborduurde eindresultaat er uit komt te zien hoe jij het echt wilt. Ja, dat gebeurt zeker! Dankzij moderne technologie en de beste materialen kan het bedrijf er voor zorgen dat het logo er perfect uit komt te zien. Uiteraard is vele jaren ervaring iets wat hier goed bij helpt. Ons personeel heeft veel ervaring en ook erg veel liefde in het werk die verricht wordt. Klanten blij maken is iets wat het bedrijf goed lukt, dus bij jou zou het ook goed lukken! De conclusie is dat jouw logo op de meest kwalitatieve manier er op wordt geborduurd en er dus ook uitgaat zien zoals het hoort.

Promotiekleding

Wat kun je allemaal vinden bij Ayto Promo?

Bij Ayto Promo kun je uiteraard meer vinden dan alleen de dienst van logo’s borduren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan bedrijfsreclame. Dit is uiteraard handig voor bedrijven, want reclame verhoogt de naamsbekendheid. Ook biedt het bedrijf de dienst aan van drukwerk en zelfs kerstpakketten. Neem een kijkje op de site en zie wat het bedrijf allemaal te bieden heeft! Wij geven ook adviezen en denken mee voor een optimaal resultaat graag deze woorden ook laten voorkomen in deze aliniea.