Pet borduren

Pet borduren

Borduren is een hele leuke vorm van het aanbrengen van versieringen op stoffen. Zo kun je een bepaald kledingstuk of stof een leuke uitstraling geven. Borduren is ook een manier om ontwerpen kwalitatief op kledingstukken aan te brengen. Het geeft een mooi 3d-achtig effect. Borduren kan bijna op alle stoffen. Zo hoef je niet alleen kleding te laten borduren, maar kun je ook een handdoek of pet borduren.

Zorgkleding

Het gekozen ontwerp

Het gekozen ontwerp hangt af van wat jij zelf wilt. Je kunt alles maar verzinnen als je wilt. Wil je dus bijvoorbeeld het motto van jouw bedrijf laten borduren? Dit kan erg gemakkelijk! Iets wat vaak wordt gedaan is het logo laten borduren. Dit is een professionele manier van jouw logo aanbrengen op bijvoorbeeld werkkleding. Je kunt allerlei figuurtjes of teksten laten borduren in allerlei kleuren en grootte. Wat jouw ontwerp dus ook is, Ayto Promo kan het voor jou borduren op een erg kwalitatieve wijze. Alle kleuren zullen worden gebruikt en het eindresultaat zal worden hoe jij het zelf echt wilt. Wij doen al jarenlang borduren van kleding, dus is het geen enkel probleem om jouw taak te voldoen zonder enkel probleem. Ons personeel heeft daarom ook veel ervaring en liefde in het werk! Dit samen met de nieuwste technologie zorgt ervoor dat het werk op de juiste manier uitgevoerd zal worden. Hierdoor zal jouw wens tot realisatie gebracht worden! Wil jij dus bijvoorbeeld een pet of handdoek borduren? Dit is geen enkel probleem! Wij geven ook adviezen en denken mee voor een optimaal resultaat.

Vakopleidingen

Het bedrijf Ayto Promo

Bij ons kun je niet alleen kleding laten borduren, maar er zijn ook veel andere mogelijkheden. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Autobelettering. Wil jij dus dat jouw auto beletterd wordt? Bij dit bedrijf kun je het laten gebeuren! Ook biedt het bedrijf drukwerk aan. Kleding laten bedrukken kan dus ook! Verschillende vormen diensten van reclame zijn allemaal mogelijk op de site. Elk bedrijf maakt gebruik van reclame en dat is uiteraard handig. Op de site kun je tussen de verschillende mogelijkheden eentje kiezen die perfect bij jouw situatie past!

Promotiekleding