Autobelettering

Met autobelettering maakt u onderweg reclame voor uw bedrijf!  Al rijdend vergroot u uw naamsbekendheid. Daardoor krijgt u eenvoudig en snel nieuwe klanten.

Autobelettering en carwrapping?

Met belettering plakken wij uw wagen voor een deel met teksten en afbeeldingen. Met carwrapping wordt uw wagen helemaal beplakt. Een zwarte auto wordt dan bijvoorbeeld rood met een witte streep!

Ontwerp

Uw eigen ontwerp voeren wij graag voor u uit. Maar we kunnen ook een ontwerp voor u maken! Daar komen we samen zeker uit.

Productie

Het ontwerp bepaalt de keuze van de te gebruiken materialen: te snijden folie of te printen vinyl. Maar een combinatie is ook mogelijk! Folies zijn in veel kleuren leverbaar. Afbeeldingen worden geprint op zelfklevend vinyl. Wij gebruiken alleen folies en vinyl met een keurmerk. Dus geschikt voor ons klimaat. Zo blijft de belettering jaren netjes!

Montage

De montage van de belettering vindt meestal plaats in onze werkplaats. Deze is verwarmd, wat het beplakken een stuk eenvoudiger maakt.  Maar in overleg komen wij natuurlijk ook op locatie.

Advies en een kopje koffie?

Voordat u autobelettering bij ons koopt, bent u bij ons van harte welkom voor advies op maat. Kortom, wij staan voor u klaar om uw wagenpark te voorzien van fraaie belettering, én met de perfecte uitstraling!

Kom langs of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor autobelettering!