Kerstpakket

Het perfecte kerstpakket

Elke kerst is er weer de vraag of je het juiste kerstpakket meegeeft aan jouw personeel. U wilt natuurlijk iedereen tevreden stellen en zorgen dat iedereen wensen vervult worden. Dit lijkt lastig, maar wij van Ayto Promo zorgen ervoor dat u aan iedereens wens voldoet. U kunt kiezen uit klassieke kerstpakketten en themapakketten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor premium en originele kerstpakketten. Hierdoor geeft u uw personeel net dat ene extraatje.

Het juiste kerstgeschenk kiezen

Het is lastig om een keuze te maken. Daarom helpen wij van Ayto Promo graag met het maken van uw beslissing. Wij helpen u met het kiezen van een kerstgeschenk dat bij uw bedrijf past. Wij kijken wat uw wensen zijn en bekijken daarna welk kerstpakket daarbij het beste aansluit. Dit bespaart een hoop tijd en bent u ervan verzekerd dat u een passend kerstgeschenk heeft uitgekozen.

Kom bij ons langs

U kunt ook gerust bij ons langskomen als u van ons een toelichting wilt bij uw keuze of een beter beeld wilt vormen door de pakketten met uw eigen ogen te zien. U kunt dan bij ons een afspraak maken en dan kunnen we gezamenlijk de puntjes op de i zetten. Onder het genot van een kopje koffie kunt u samen met de aanwezige medewerker uw opties overwegen en kijken welke keuze het beste past bij uw medewerkers. U kunt natuurlijk ook langskomen en zelf de producten selecteren die u wilt aanschaffen of bij de volgende kerstpakket shop bekijken

Vraag gerust een offerte aan voor de kerstpakketen!