Handdoek borduren

Handdoek borduren

De kunst van het handdoek borduren

Borduren is de kunst van het versieren van stoffen. Vaak genoeg wordt het borduurwerk op textielstoffen gedaan. Deze vorm van kunst is er al eeuwen. Borduurwerk zie je enorm vaak op handdoeken en ons kun je dit laten doen! Professioneel borduurwerk is gegarandeerd een succes. Een geborduurd handdoek geeft een mooi en professioneel beeld.

Zorgkleding

Jouw eigen ontwerp laten borduren

Borduren is iets wat op heel veel stoffen kan worden toegepast. Een geborduurd handdoek is iets wat je misschien vaker hebt gezien. Een handdoek borduren geeft de handdoek een leukere uitstraling. Zo kun je er elk patroon of logo van je bedrijf op borduren dat je maar kunt bedenken. Het is dan ook niet vreemd als je een heleboel kleurtjes hierbij gebruikt. Je staat geheel vrij in het creëren van jouw eigen ontwerp. Handdoeken borduren hoeft niet alleen maar met figuurtjes. Dit kun je ook met letters doen. Handdoeken met een logo hebben daarom ook vaak borduurwerk met de naam van het bedrijf. Een geborduurd handdoek is erg leuk en geeft ook een professioneel beeld aan het bedrijf. Wil je liever een pet borduren? Dan kan dat ook bij AyTo Promo!

Vakopleidingen

Borduren door echte professionals

Geborduurde handdoeken geven een professioneel beeld, doordat het gepersonaliseerd is voor het bedrijf zelf. Uiteraard wordt het professioneel beeld verminderd als het borduurwerk niet helemaal top is gedaan. Door het borduren over te laten aan personen die veel ervaring hebben in het vak, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en ziet alles er uit hoe jij het echt wilt. Verhoog het beeld van jouw bedrijf met de kleine dingen, zoals geborduurde handdoeken met je logo of beeldmerk! Als je dus voor het beste van het beste wilt gaan, laat je jouw handdoek borduren door onze professionals bij Ayto Promo.

Promotiekleding

Het bedrijf Ayto Promo

Bij ons kun je uiteraard meer dan alleen handdoeken laten borduren. Wil jij bijvoorbeeld jouw auto laten beletteren? Dit kan! Ook als je bedrijfskleding nodig hebt voor jouw bedrijf, kan je bij ons terecht. Je bent bij ons verzekerd van echt hoge kwaliteit en zul je dus ook niet teleurgesteld worden!