DRUKWERK

Met drukwerk maakt u reclame voor uw bedrijf!  Hiermee vergroot u uw naamsbekendheid. Daardoor krijgt u eenvoudig en snel nieuwe klanten.

Huisstijl

Wij verzorgen stijlvol en passend drukwerk voor bedrijven. Uw huisstijl op uw drukwerk is een mooie manier om met nieuwe klanten in contact te komen. Maar ook om bij bestaande klanten in beeld te blijven. Met uw eigen unieke flyers, briefpapier, visitekaartjes, folders en meer maakt u eenvoudig reclame!

Ontwerp

Uw eigen ontwerp voeren wij graag voor u uit. Maar we kunnen ook een ontwerp voor u maken! Daar komen we samen zeker uit.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt zeker voor drukwerk. Hiervoor zijn goede grafische bestanden nodig. Wij besteden hieraan veel aandacht. Voor het mooiste resultaat werken wij daarom met drukkleuren (CMYK) en niet met schermkleuren (RGB). Vandaar dat wij ook veel met vector-bestanden werken. Hogere resolutie geeft ook strakker drukwerk!

Productie

Wij werken samen met vakkundige leveranciers. Hoe meer u bestelt, des te hoger de korting! Zo kunnen wij u voordelig voorzien van passend drukwerk. Wij leveren drukwerk van meerdere leveranciers en ook verschillende kwaliteit. Zo houden wij rekening met uw wensen en budget!

Advies en een kopje koffie?

Voordat u uw drukwerk bij ons koopt, bent u bij ons van harte welkom voor advies op maat. Kortom, wij staan voor u klaar om uw drukwerk te verzorgen, én met de perfecte uitstraling!