SPANDOEKEN & BANNERS

Val op met spandoeken en banners! Hiermee kunt u bijna overal reclame maken voor uw bedrijf. Laat snel en eenvoudig zien waar u voor staat en werf daarmee nieuwe klanten.

Spandoeken

Een spandoek is een goedkoop en opvallend middel om buiten reclame te maken. Met of zonder buitenframe. Van single colour tot full colour. Ook de keuze uit het materiaal is groot: blockout, mesh, PVC en vlaggendoek. Enkelzijdig of dubbelzijdig voorzien van uw reclame!

Banners

Een banner is een stijlvol middel om op te vallen. Daarnaast is het ook flexibel, veelzijdig en decoratief. U kunt het gebruiken op beurzen, bij evenementen, in kantoren, tijdens presentaties, in showrooms en in winkels. Zo zijn banners in veel uitvoeringen te leveren: voor aan de wand, aan een hekwerk of  in een losstaand frame. Ook banners zijn er in single colour en full colour. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen.

Ontwerp

Uw eigen ontwerp voeren wij graag voor u uit. Maar we kunnen ook het perfecte ontwerp voor u maken! Passend bij uw budget en wensen. Daar komen we samen zeker uit.

Productie

Uw wensen en budget bepalen de keuze van de te gebruiken materialen. Daarom werken wij met verschillende leveranciers en materialen. Teksten en afbeeldingen worden geprint op passend materiaal. Wij gebruiken hierbij uitsluitend uv- en waterbestendige inkten. Dus zeer geschikt voor ons klimaat. Uiteraard kan het ook tegen een stootje. Zo blijft uw reclame voor jaren in mooie staat!

Montage

Ten slotte kunnen wij de montage van uw nieuwe reclame op locatie uitvoeren. Wij werken in goed overleg en vakkundig!

Advies en een kop koffie?

Voordat u spandoeken en banners bij ons koopt, bent u bij ons van harte welkom voor advies op maat. Kortom, wij staan voor u klaar om u helpen met de best passende reclame, én met de perfecte uitstraling!

Kom langs of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!