Bedrijfskleding borduren

bedrijfskleding borduren

Naam en logo op bedrijfskleding borduren

Wil jij jouw naam en/of logo borduren op jouw bedrijfskleding? Dit is geen enkel probleem! Bij Ayto Promo kan je dit op de meest kwalitatieve manier laten doen! Dankzij een gemotiveerd team van ervaren personeel die veel liefde heeft in het werk en de nieuwste technologie, wordt het borduren op de beste manier mogelijk gedaan! Wil jij dus bedrijfskleding borduren! Dit laat je doen door ons. Kies je dus voor Ayto Promo? Dan kies je voor echte kwaliteit en het best verrichte werk dat je kunt vinden!

Zorgkleding

Jouw ontwerp op bedrijfskleding borduren

Het maakt totaal niet uit wat jouw ontwerp is, het kan geborduurd worden op jouw bedrijfskleding. Heb je dus een zinnetje? Dit kan geborduurd worden! Hetzelfde is met een logo. Wil jij jouw logo laten borduren op bedrijfskleding? Dit is geen enkel probleem. Dit is een erg slim idee ook! Logo’s laten borduren wordt vaker gedaan door bedrijven. Door het te laten borduren krijgen klanten een erg professioneel beeld. Dit komt omdat geborduurde logo’s een veel nettere en dus ook professionele uitstraling hebben. Ook geeft het een 3d-achtig effect af, waardoor het er erg mooi uit ziet. Wil jij dus een professioneel beeld geven met jouw nieuwe geborduurde bedrijfskleding? Het borduren van jouw bedrijfskleding laat je dan doen bij Ayto Promo! Hier wordt het op de beste en meest kwalitatieve manier mogelijk gedaan!

Vakopleidingen

Wassen

Afhankelijk van de branche waarbinnen je werkt, kan de bedrijfskleding flink vuil worden. Als kok zul je meer vlekken in de kleding krijgen dan een verkoper. Mocht je bij voorbaat weten dat jouw kleding meer kans heeft om vuil te worden, dan is borduren wellicht een goede optie. De kleding zal vaker en waarschijnlijk op hogere temperatuur gewassen moeten worden, wat slijtage veroorzaakt aan de opdrukken. Door de bedrijfskleding te laten borduren, is dat probleem verholpen. Jouw geborduurd ontwerp zal lang en erg kwalitatief blijven stralen!

Het bedrijf

Wij doen niet alleen aan het borduren van kleding. Wil jij bijvoorbeeld een nieuw reclamebord kopen? Dit kan erg gemakkelijk bij Ayto Promo. Misschien wil je wel een auto laten beletteren? Dit kan ook bij ons!

Promotiekleding