LICHTRECLAME

Met lichtreclame maakt u reclame voor uw bedrijf! Laat zien waar uw bedrijf is gevestigd. En maak daarmee duidelijk wat u doet! U krijgt daardoor eenvoudig en snel nieuwe klanten.

Mogelijkheden

Met lichtreclame maakt u niet alleen bij daglicht, maar ook in het donker reclame voor uw bedrijf. Wij leveren zogenaamde doosletters, naar wens direct of indirect verlicht. Maar ook rechthoekige of ronde lichtbakken. Hiermee kunt u aan één of twee kanten reclame maken. Of wat dacht u van een lichtbak in de vorm van uw logo? U kunt ook kiezen voor fraaie lichtlijnen!

Ontwerp

Uw eigen ontwerp voeren wij graag voor u uit. Maar we kunnen ook het perfecte ontwerp voor u maken! Passend bij uw budget en wensen. Daar komen we samen zeker uit.

Productie

Het ontwerp bepaalt de keuze van de te gebruiken materialen. Lichtreclame wordt gemaakt van onder andere RVS, aluminium, gegalvaniseerd staal en acrylraat. Geheel geschikt voor ons klimaat! Alle lichtreclames gebruiken LED als verlichting. Dat is dus beter voor ons milieu. En natuurlijk ook voor uw portemonnee!

Montage

Ten slotte voeren wij de montage van uw nieuwe reclame op locatie uit. Wij werken in goed overleg en vakkundig!

Advies en een kopje koffie?

Voordat u lichtreclame bij ons koopt, bent u bij ons van harte welkom voor advies op maat. Kortom, wij staan voor u klaar om u helpen met de best passende lichtreclame, én met de perfecte uitstraling!

Kom langs of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe lichtreclame!