Lichtreclame

Ayto maakt het mogelijk

Wilt u uw bedrijf flink gaan promoten door middel van lichtreclame?  Dan kunt u bij Ayto Promo terecht voor uw wensen. Wij staan bekend om ons/onze kwalitatieve drukwerk. U kunt echter ook bij ons terecht voor meer dan dat. Wij bieden diverse reclamemiddelen, waarvan lichtreclame een van die mogelijkheden is. Lichtreclame wordt door vele bedrijven gebruikt om zo niet alleen overdag op te vallen maar ook terwijl het avond/nacht is. Ayto Promo maakt dit mogelijk voor u.

Wij produceren verschillende modellen doosletters en andere diverse lichtreclames op maat. Onze gevel letters worden vervaardigd uit onder meer RVS, aluminium, gegalvaniseerd staal en acrylaat.  Lichtreclames worden voorzien van energiezuinige LED-verlichting en wordt aangesloten aan de hand van custom gemaakte schema’s, zodat de LED zo lang mogelijk mee gaat.

U kunt uw keuze maken uit talloze materialen en kleuren. Wij zijn daarnaast ook in staat om voor u een design te maken als dat voor u gunstiger is.

LED-verlichting

Door de lange levensduur en het lage energieverbruik van LED-verlichting is LED-verlichting een aantrekkelijke manier van verlichting. Steeds meer bedrijven stappen over op LED-verlichting. Als bedrijf zijnde is het dus een sterke zet om uw bedrijf te laten innoveren door middel van LED-verlichting.

Montage doosletters

De letters zijn eenvoudig zelf te monteren met de bijgeleverde werktekeningen, wilt u montage advies dan staan wij u graag te woord. Het is ook mogelijk de montage door onze monteurs te laten uitvoeren, neem daarvoor contact op met Ayto Promo.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u geadviseerd worden over dit onderwerp? Dan kunt u gerust langskomen bij onze vestiging in Apeldoorn en dan kunnen we gezamenlijk de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie! Vraag gerust een offerte aan via contact